Voorzieningen

In 2004 is het pand nieuw gebouwd waarbij gekozen is voor een kwalitatief hoogwaardig pand met gelijkwaardige uitstraling. Het pand is energiezuinig en duurzaam gebouwd. Via een warmtepomp en vloerverwarming wordt het pand van warmte voorzien. In de zomer zorgt hetzelfde systeem voor een aangename verkoeling, zodat u niet de nadelen heeft van een airco. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat binnen het pand.

De de centrale hoofdingang is voorzien van een camerabeveiliging. Als u voor de hoofdingang staat, kan er middels een intern systeem gebeld worden naar de betreffende unit. In de unit is er een telefoonlijn naar de hoofdingang en kan de deur worden ontgrendeld. Via een centrale gang bereikt u de betreffende unit.

Het pand is voorzien van inbraakbeveiliging met o.a. bewegingscamera’s en sensoren in de unit. Verder is er een branddetectiesysteem met verbinding met de lokale brandweer.

De units zijn voorzien van een slijtvaste rubberen vloer, gespakte wanden en systeemplafond. De werkruimten zijn voorzien van een kabelgoot.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij het pand aanwezig, welke aan u toegewezen kunnen worden en worden voorzien van een bordje met uw eigen bedrijfsnaam.

De huurders kunnen gebruik maken van de reclamezuil welke zich bevindt aan de straatzijde bij de entree van het pand. Ook is het mogelijk om, in overleg met de eigenaar, uw eigen signing te plaatsen op een van de gevels van het pand.

Klik hier om een bezichtiging te maken.